Reforma territoriale/ Propozimi i Maznikut: Vora e Kamza të bashkohen me Tiranën

Më të fundit


Komisioni i Posaçëm Parlamentar “Për Reformën Administrativo-Territoriale” po vijon sot dëgjesat me përfaqësues të disa bashkive në vend.

Gjatë fjalës së tij në mbledhje e këtij komisioni nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbian Mazniku hodhi idenë e bashkimit të bashkive Vorë dhe Kamëz në territorin e Tiranës, bashkim i cili sipas tij do të jepte cilësi më të mirë në shërbimet ndaj qytetarëve


“Bashkimi i Vorës dhe Kamzës në territorin e Tiranës do jepte cilësi më të mirë për qytetarët. Dhe që këta të fundit të mos kishin një ndjesi si pjesë e një qyteti të nivelit të dytë”, u shpreh Mazniku.
Skip to toolbar