Renditja e kandidatëve për Bashkinë e Tiranës, Veliaj i katërti, Këlliçi i pesti. Ja lista

AKTUALITET


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hedhur shortin për përcaktimin e renditjes se kandidatëve për Bashkinë e Tiranës në fletën e votimit.

Shorti ka përcaktuar të parin në listë, Arlind Qorin, kurse i dyti pas tij vjen Marko Dajti.


Dy kandidatët kryesorë, Erion Veliaj dhe Belind Këlliçi janë renditur përkatësisht në vendin e katërt dhe të pestë.

  1. Arlind Qori
  2. Marko Dajti
  3. Lajla Pernaska
  4. Erion Veliaj
  5. Belind Këlliçi
  6. Roland BejkoSkip to toolbar