Rrëzojnë famën e drogës, shqiptarët garojnë për zgjedhjet në PE

BOTA


Janë të shumtë kandidatët shqiptarë që do të garojnë në zgjedhjet lokale por edhe ato europiane në Itali dhe Greqi. Edhe pse të përballur shpesh me “namin” e keq të shqiptarëve në lidhej me drogën dhe krimin, këto kandidatë ja kanë dalë të jenë pjesë e listave garuese dhe në pritje për t’u bërë pjesë aktive e politikës së vendeve ku jetojnë.

Vetëm në Itali garojnë plot 170 kandidatë shqiptarë për të dyja zgjedhjet ato lokale dhe europiane që do të mbahen më 26 maj. Edhe në Greqi numri i kandidatëve shqiptare është i madh si për bashkitë edhe në zgjedhjet për Parlamentin Europian.

Skip to toolbar