Samiti i Procesit të Berlinit/ Mitsotakis mbërrin në Tiranë, pritet nga ministri i Jashtëm Hasani

AKTUALITET


Ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme Igli Hasani, ka mirëpritur në Tiranë Kryeministrin e Greqisë, Kyriakos Mitsotakis në kuadër të Samitit Procesit të Berlinit.

Samiti po zhvillohet për herë të parë në një vend të Ballkanit Perëndimor, ndërsa pritet që në vijim të mbërrijnë edhe liderët e tjerë evropianë.


Postimi i plotë:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAlbanianMEFA%2Fposts%2Fpfbid02965NPRZZGeQbqe7zNf6LkBnLJSK1Ct9VHGNiQHfNwuSJQcB2LsWizzfZUibzNTzYl&show_text=true&width=500
Skip to toolbar