SHBA sjell në Tiranë zyrtarin e lartë të Antikorrupsionit

AKTUALITET


Zyrtari i lartë amerikan kundër korrupsionit global, Richard Nephew ka mbërritur në Tiranë. Ambasada e SHBA shkruan se kjo vizitë riafirmon mbështetjen e SHBA për reformat në drejtësi.

Sot mirëpresim Richard Nephew, Koordinator i Departamentit të Shtetit të SHBA për Anti-Korrupsionin Global. Nephew po viziton Shqipërinë për të riafirmuar mbështetjen e Shteteve të Bashkuara për reformën në drejtësi, përpjekjet kundër korrupsionit dhe mirëqeverisjen. Gjatë qëndrimit në Shqipëri, ai do të takohet me drejtues të sistemit të drejtësisë dhe shoqërisë civile shqiptare, si dhe me zyrtarë publikë. – shkruan Ambasada e SHBA.Skip to toolbar