Sherri me grushte në Kuvend, Gledion Nallbati përjashtohet nga seanca

Më të fundit


Deputeti Bledjon Nallbati është përjashtuar nga seanca plenare pas përlasjes fizike në seancën plenare.

Deputeti demokrat i fiku mikrofonin atij socialist, Vullnet Sinaj dhe tentoi ta grushtonte atë. U desh ndërhyrja e deputetëve të tjerë dhe Gardës për të qetësuar situatën.


Pavarësisht se seanca rinisi, sërish pati tensione. Deputetët demokratë penguan ata socialistë që të flisnin. Seancën e sotme është parashikuar të diskutohet mbi çështjet e evidentuar nga zgjedhësit.
Skip to toolbar