Shisnin kokainë në zonën e ‘Myslym Shyrit’, zbardhen emrat e tre të arrestuarve në Tiranë

AKTUALITET


Zbardhen emrat e tre të arrestuarve në Tiranë, në kuadër të një operacioni antidroge. 

Pas hekurave ranë Paulo Shyti, Xhelo Ajasllari dhe Ervin Rakipi. Ky grup akuzohet se vepronte në zonën e “Myslym Shyrit”.Skip to toolbar