‘Shpërdorim detyre’/ SPAK kërkon 4 vjet burg për ish kryetarin demokrat të bashkisë së Lezhës

AKTUALITET


SPAK kërkon 4 vjet burg dhe aplikim të gjykimit të shkurtuar për ish kryetarin e bashkisë së Lezhës, Fran Frrokaj.

Seanca mbahet në Gjykatën e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar


Ai akuzohet për Shpërdorim detyre.
Skip to toolbar