Shqipëria pezullon vizat turistike për rusët

AKTUALITET


Qeveria shqiptare ka marrë vendimin për të pezulluar vizat turistike për shtetasit rusë.

Vendimi është marrë në mbledhjen e djeshme të Këshillit të Ministrave dhe është bërë me dije nga Ambasada ruse në Tiranë.


Në një postim në rrjetet sociale, ambasada ruse njofton se Shqipëria përjashton Federata Ruse nga lista e shteteve, shtetasit e të cilëve mund të hyjnë në Republikën e Shqipërisë për qëllime turistike nga data 1 maj deri në shtator 30 pa lëshuar vizë.

Tashmë, shtetasit rusë që posedojnë pasaporta të huaja të rregullt, duhet të lëshojnë vizë shqiptare në përputhje me qëllimin e udhëtimit.
Skip to toolbar