Shqipëria shpall dy ditë zie kombëtare në nderim të Ismail Kadaresë

AKTUALITET


SHQIPËRI- Qeveria shqiptare ka shpallur të martë dhe të mërkurë, ditë zie kombëtare në nderim në shkrimtarit të madh shqiptar, Ismail Kadare, i cili ndërroi jetë në moshën 88-vjeçare.

Flamuri kombëtar do të ulet në gjysmështizë në nderim të veprës dhe kontributit të shkrimtarit shqiptar me famë ndërkombëtare, Ismail Kadare.Skip to toolbar