Kërkesa për anulim të zgjedhjeve, Bardhi: Do thërras Këshillin Kombëtar

Më të fundit


Pas letrës së dy deputetëve për anulimin e zgjedhjeve për kryetar, Bardhi do të mbledhë, Këshillin Kombëtar. Ai ka dhënë edhe një prenoncim për gazetaren e Report Tv, Danjela Maloku.

“Po kam marrë një relacion të detajuar dhe kërkesë mbi situatën dhe vlerësimin e Këshillit Kombëtar dhe pasi i kam shqyrtuar kam ushtruar menjëherë kompetencat që më njeh Statuti i Partisë. Kam vendosur të thërras mbledhjen e Këshillit Kombëtar.”- tha Bardhi 

Skip to toolbar