Shtyhet sërish seanca për Ilir Beqajn, ish-ministri: Ende s’më është dorëzuar dosja e plotë!

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme shtyn për në 3 qershor, pra 09:00 seancën paraprake ndaj Ilir Beqjas.

Shkak për shtyrjen është bërë mosnjohja e të pandehurve me të gjitha aktet e dosjes hetimore.


Jashtë gjykatës ish-ministri tha se dosja nuk i është vendosur e gjitha në dispozicion.

Sipas tij, mes akteve ka edhe CD dhe DVD që ende nuk i zotëron dhe njohja me përmbajtjen e tyre është e nevojshme për të bërë mbrojtjen.
Skip to toolbar