Sot zgjedhjet për kreun e Komunitetit Mysliman shqiptar, ja kush janë 3 kandidatët!

AKTUALITET


Mes polemikash e akuzash, sot pritet të mbahen zgjedhjet për kreun e Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.

Votimi do të bëhet në ambientet e Medresesë së Tiranës, pas përfundimit të mandatit 5-vjeçar të kryetarit aktual Bujar Spahiu, i zgjedhur më 02 mars të vitit 2019.


Kandidatë janë kryetari aktual Spahiu, Eduard Shefki, administrator i myftinisë së Durrësit si dhe Emirjon Vathaj, myfti i Beratit.
Skip to toolbar