“Southwest Journal”: Shqipëria mes tetë vendeve më të përballueshme në Evropë

AKTUALITET


Evropa, me historinë e saj të pasur, bukurinë piktoreske dhe kulturën e larmishme, ofron mundësi të shumta për udhëtarët.

Ndërsa qytetet e mëdha si Londra, Parisi ose Roma mund të jenë të kushtueshme, shumë vende të tjera në Evropë ofrojnë një mënyrë jetese të përballueshme dhe me cilësi të lartë.


Revista amerikane “Southwest Journal” e ka renditur Shqipërinë mes tetë vendeve më të përballueshme në Evropë.

Shqipëria
E vendosur në Gadishullin Ballkanik, Shqipëria është një perlë e fshehur me një klimë mesdhetare.

Falë arkitekturës, plazheve dhe maleve mahnitëse, Shqipëria mbetet një nga destinacionet e paeksploruara të Evropës.

Tirana – Kryeqyteti i gjallë

Tirana është jashtëzakonisht e përballueshme. Qyteti ofron një ndërthurje të arkitekturës osmane, fashiste dhe sovjetike.

Saranda– Riviera 

Saranda, në Rivierën Shqiptare, është një vend i përsosur për ata që duan të shijojnë relaksin buzë detit me çmime të përballueshme

Eksplorimi i destinacioneve të përballueshme në Evropë, si Shqipëria nuk ka të bëjë vetëm me kostot e ulëta, ka të bëjë me zbulimin e kulturave, përvojave dhe mundësive të reja për të eksploruar vende më pak të njohura.

Shqipëria është e larmishme dhe e njohur për mikpritjen e saj, veçanërisht nëse përpiqeni të respektoni zakonet vendase dhe të mësoni gjuhën.

Përqafoni gastronominë lokale. Shqipëria ofron pjata të shijshme lokale me çmime të përballueshme. 
Skip to toolbar