SPAK i dërgon letrën, Rakip Suli paraqitet të mërkurën për t’u marrë në pyetje

AKTUALITET


SPAK i dërgon kërkesë për të marrë në pyetje kryebashkiakun e Kamzës, Rakip Sulin.

Rakip Suli do të pyetet të merkuren për të dhënë versionin e tij mbi hetimet që po kryen për dëmshpërblimet e tërmetit.


SPAK po kryen hetime ndaj kryebashkiakut Suli dhe zyrtarëve të bashkisë Kamez, me akuzat “Ushtrim i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”, “Shpërdorimi i detyrës”, “Shkelja e barazisë së pjesëmarrësve në tendera apo ankande publike” dhe “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione publike
Skip to toolbar