SPAK jep pretencën, kërkon 2 vite e 6 muaj burg për Fredi Belerin

AKTUALITET


SPAK jep pretencën, kërkon 2 vite e 6 muaj burg për Fredi Belerin.

Për Pandeli Kokaveshin SPAK kërkoi dënimin me 2 vite burg, por për shkak të gjendjes së tij shëndetësore dhe të djalit SPAK i kërkoi gjykatës pezullimin e dënimit me burg dhe vënien në shërbim prove për 4 vitet e ardhshme.


Seanca e radhës më 28 shkurt në orën 14:30.
Skip to toolbar