Tentuan ta helmonin? “Armiku” i Putinit nga burgu përfundon në spital

BOTA


“Armiku” i Putin, kundërshtari i tij politik, Aleksei Navalny është shtruar në spital për  “irritim i shkaktuar nga një reaksion alergjik”.

Aleksei Navalny u paraqit në spital me një “reagim të rëndë alergjik” ku filloi të ankohej për dhimbje të syve dhe djegie të lëkurës.


Mjekja personale e tij në fakt ka deklaruar se ekziston mundësia që Navalny të jetë helmuar me lëndë kimike. “Nuk mund të përjashtojmë që lëkura e tij të jetë ekspozuar ndaj një lënde helmuese dhe të jetë dëmtuar nga një palë e tretë me një substancë kimike të panjohur”, tha mjekja Anastassia Vassilieva pasi vizitoi zotin Navalny në spital.

Navalny po vuan një burgim 30-ditor kur u shtrua në spital mëngjesin e së dielës. Ai tashmë ka dalë nga spitali dhe është kthyer në burg.

Lideri i protestave në Rusi, Alexei Navalny  u dënua me 30 ditë për shkak të organizimit të një manifestimi publik të paautorizuar.
Skip to toolbar