Tragjedia e Gërdecit/ GJKKO pranon kërkesën e Mediut, gjykim normal dhe jo të shkurtuar

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme ka pranuar kërkesën e Fatmir Mediut, për t’u gjykuar normalisht dhe jo me gjykim të shkurtuar.

Në seancën e sotme, mbrojtja e Mediut kërkoi gjithashtu që të thirren edhe 90 dëshmitarë për tragjedinë e Gërdecit.


Ndërkohë, Gjykata s’u shpreh për listën e dëshmitareve.

Seanca e radhës do të mbahet më 22 shtator.
Skip to toolbar