“U bërë ti mo plehrë”, Basha e Shalsi ‘kapen’ në Kuvend. Ia kthen deputeti i PS: Nuk tremb dot një laraskë

Më të funditDebate, akuza dhe kundërpërgjigje mes kryetarit të PD-së, Luzlim Basha dhe deputetit të PS-së, Eduard Shalsi.

Teksa ky i fundit ironizonte sjelljen e opozitës për kërkesën e kësaj të fundit ku kërkonte më shumë minutazh, ka ndërhyrë nga vendi i tij zoti Basha, ku i është kundërpërgjigjur socialistit.


Basha: U bërë ti mo plehrë. S’ke turp”. Me tregon ti mua shpifjen. O plehrë!
Shalsi: Se ke kuptuar kurrë..
Nikolla: Ju kujtoj zoti Basha rregulloren…
Shalsi: Se ke kuptuar kurrë se sa i dobët je. Trashja e zërit dhe që bën më i fortë, mund të trembësh ndonjë laraskë. Vetëm më bën për të qeshur. Edhe më këtë natyrën tënde të të bërit të të fortit.

Basha flet nga vendi ..