U rikthye si shefe e misionit të vëzhguesve të ODIHR për “14 Majin”, Audrey Glover në KQZ

Më të fundit


Audrey Glover u caktua si Shefe e Misionit të Vëzhguesve të ODIHR për zgjedhjet vendore të “14 Majit”.

Glover do të drejtojë ekipin me 324 vëzhgues për monitoruar zgjedhjet, për të disatën herë në vendin tonë.


Ajo nuk ka humbur kohë dhe ditën e sotme është paraqitur pranë Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, për të diskutuar me kreun, Ilirjan Celibashi në lidhje me mbarëvajtjen e zgjedhjeve dhe masave të marra
Skip to toolbar