UNRWA: Situata humanitare në Gaza përkeqësohet çdo minute

BOTA


Agjencia palestineze e OKB-së për refugjatët ka thënë se situata në Gaza është “katastrofike” dhe “përkeqësohet çdo minutë”.

“Ekipet e UNRWA punojnë pa u lodhur dhe në kushte jashtëzakonisht sfiduese për të ndihmuar familjet në nevojë të madhe,” tha agjencia në X.


Ajo përsëriti gjithashtu thirrjen e saj për një armëpushim urgjent që do të zbatohej në të gjithë Rripin e Gazës.
Skip to toolbar