Vatër zjarri në Fushë-Krujë, digjen shkurre pranë rrugës nacionale. Zjarrfikësit në vendin e ngjarjes

AKTUALITET


Një vatër zjarri ka rënë në Fushë-Krujë. Nga flakët, janë djegur shkurre dhe ferra pranë rrugës nacionale.

Në rrezik ishte edhe një magazinë pranë por zjarrfikësit kanë ndërhyrë shpejt dhe kanë bërë të mundur shuarjen e flakëve./abcnews.alSkip to toolbar