Video me Alma Kacin, Safet Gjici kërkon pafajësinë: Kurth i kundërshtarit politik

AKTUALITET


Safet Gjici në gjykatë kërkoi të shpallet i pa fajshëm, ndërsa videon intime me Alma Kacin pretendoi se e ka paguar kundërshtari i tij politik Abedin Uruci.

Gjici u përlot në gjykatë në momentin që kërkoi ndjesë për familjarët për atë që kishte ndodhur.


Sipas Gjicit konflikti mes tij dhe Abedin Urucit ka nisur për shkak të rrethimit të një prone që në të vërtetë ishte pjesë e bashkisë.

Gjici i tha gjykatës se është i pa fajshëm dhe kërkoi lirimin nga qelia.

Sipas Gjicit, Uruci ka paguar Alma Kacin për ta futur atë në kurth me qëllim që të humbiste postin e kryetërit të Bashkisë
Skip to toolbar