Vidhet Kisha në Devoll, policia në kërkim të autorëve

AKTUALITET


Objektet e kultit në qarkun e Korçës vijojnë prej kohësh te jenë një objektiv i hajdutëve, kjo edhe për shkak të sigurisë së tyre të ulët.

Këtë herë, në objektiv të hajdutëve ka qenë Kisha në fshatin Vërnik të Devollit, ku persona të panjohur kanë hyrë në ambientet e saj dhe kanë marrë nga arka të gjitha paratë e mbledhura në formë donacionesh nga besimtarët.

Policia ka shkuar në vendngjarje dhe po punon për identifikimin dhe kapjen a autorëve.Skip to toolbar