Votohet me 77 vota marrëveshja me Italinë, PDIU bashkon votat me PS

AKTUALITET


Miratohet me 77 vota pro marrëveshja Shqipëri-Itali për të emigrantët.

Marrëveshja e cila parashikon ngritjen e kampit të emigrantëve mori dhe 3 votat e PDIU.


Ndërkohë me 74 vota pro u hoq nga rendi i ditës votimi i amnistisë penale pasi nuk u arrit konsensusi.
Skip to toolbar