Yuri Kim pret Nikollën në Departamentin e Shtetit: Vijoni me avancimin e reformave!

Më të fundit


Kryetarja e Kuvendit, znj. Lindita Nikolla, u takua me Zëvendësndihmës Sekretaren Kryesore të Shtetit, znj. Yuri Kim.

Nikolla dhe Kim diskutuan mbi zhvillimet politike në Shqipëri dhe avancimin e reformave, bashkëpunimin për mbrojtjen e sigurinë kibernetike; lidershipin e Shqipërisë në KS dhe kontributin në Këshillin e të Drejtave të Njeriut; luftën kundër terrorizmit, zhvillimet në Veri të Kosovës dhe nevojën e ndërhyrjes se komunitetit euro-atlantik për depërshkallëzimin e situatës, dialogun Kosovë-Sërbi si e vetmja rrugë për garantimin e paqes; lidershipin e Shqipërisë në Procesin e Berlinit dhe kontributin si një faktor për zhvillimin, integrimin dhe stabilitetin rajonal; kontributin e Kuvendit për garantimin e legjitimitetit demokratik dhe karakterit gjithëpërfshirës të procesit të integrimit evropian etj.

Skip to toolbar