Zarf me plumb, kërcënohet kryeministri slloven

BOTA


Kryeministri slloven Janez Jansha dhe ministri i Mbrojtjes, Matej Tonin janë kërcënuar me jete. Ata kanë marrë nga një zarf me përmbajtje kërcënuese që iu është dërguar në adresën e tyre private, brenda të cilave kishte plumba.

Anëtarët e familjes së Janshës janë kërcënuar gjithashtu.


Lajmi është publikuar fillimisht nga portali Siol.nez dhe televizioni Nova24.tv, media e afërt me qeverinë e Janshës dhe është transmetuar nga media të tjera sllovene.