Zbardhen emrat për kreun e Gardës së Republikës, kush janë 6 kandidatët!

AKTUALITET


Janë zbardhen emrat që kanë aplikuar për për kreun e Gardës së Republikës.

Janë 6 kandidatë që kanë aplikuar për kreun e Gardës, mes tyre edhe ish-drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Artan Didi.

Aplikimet janë mbyllur në 26 qershor dhe aktualisht kandidatët janë në proces vlerësimi që pritet të përfundojë brenda 45 ditëve.

Komisioni vlerësimit do të rendisë kandidatët dhe do t’ja paraqesë Ministrit të Brendshëm.

EMRAT:

Artan Didi

Dritan Osmani

Krenar Carcani

Klajdi Hajredinaj

Ermal Onuzi

Jona LamkoSkip to toolbar