Zbulohet klubi që do asistojë akademinë që do ngrihet në Durrës

AKTUALITET


Është Manchester City, Akademia e cila do asistojë akademinë e futbollit që do ngrihet në Durrës.

Rama udhëton sot në Britani, i shoqëruar nga kryebashkiakja e Durrësit, Emiriana Sako dhe nga ministrja e Arsimit dhe Sportit Evis Kushi, për të nënshkruar një marrëveshje me qeverinë shqiptare.


Marrëveshja parashikon ndërtimin e një Akademie të Futbollit të të rinjve, aty ku do të evidentohen dhe trajnohen talentet shqiptare në futboll, që më pas kjo skuadër prestigjoze të mundë t’i përdorë si asete të saj.

Akademia e Futbollit është parashikuar të ndërtohet në zonën e ish-Kënetës.
Skip to toolbar