Zëdhënësja e Alexei Navalny: Shkaku i vdekjes nuk është përcaktuar ende

BOTA


Zëdhënësja e Alexei Navalny, Kira Yarmysh ka thënë se avokati i tij është informuar se shkaku i vdekjes së liderit të opozitës ruse nuk është përcaktuar ende.

Një ekzaminim i dytë i trupit të Navalny është bërë dhe rezultatet, “gjoja” do të jenë të disponueshme javën e ardhshme, tha zonja Yarmysh në X.


Ajo deklaroi gjithashtu se zyrtarët rusë kanë informuar familjen e tij se trupi i tij nuk do të lirohet “derisa të përfundojë hetimi”.

Një shënim zyrtar i dorëzuar nënës së Navalny thoshte se ai vdiq në orën 14:17 me kohën lokale të premten dhe një punonjës i kolonisë së burgut tha se trupi i zotit Navalny u dërgua në qytetin e afërt të Salekhard si pjesë e një hetimi për vdekjen e tij.
Skip to toolbar