Zgjedhjet në Kosovë, Voton Avdulla Hoti, apelon te qytetarët që të dalin në votime

AKTUALITET


Avdullah Hoti ka votuar në qendrën e votimit të Fakultetit të Filologjisë. Pas hedhjes së votës së tij Hoti ka ftuar qytetarët të shfrytëzojnë këtë të drejtë dhe të vendosin për të ardhmen e tyre.

“Servetja dhe unë e kryem obligimin tone kushtetues për të votuar, ftoj të gjithë qytetarët të cilët kanë të drejtë votë të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të dalin dhe të votojnë, sot është dita e tyre, ata sot thonë fjalën e tyre”.


“ Falënderoj krejt stafin duke filluar nga KQZ-ja, pres që të kemi një proces të rregullt zgjedhor”, tha Hoti.
Skip to toolbar