Zgjedhjet për delegatët e kongresit të PS, kryeministri Rama voton në Surrel

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama ka hedhur votën e tij në lidhje me zgjedhjet që Partia Socialiste po zhvillon për delegatët e kongresit të kësaj force politike.

Kreu i qeverisë votoi nga njësia administrative e Surrelit. Partia Socialiste po zgjedh delegatët e kongresit që do të zhvillohet në muajin qershor.


95 mijë anëtarë po votojnë sipas parimit “një anëtar një votë” për 950 delegatë, të ndarë në mënyrë të barabartë burra dhe gra. Procesi në radhët e socialistëve zhvillohet në dy ditë.
Skip to toolbar