Zhdukja e Remzi Hoxhës dhe vrasja Ali Ukajt, Thaçi: Autorët janë në Tiranë

AKTUALITET


Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, duke folur në emisionin “Real Story” në “News 24”, i pyetur për zhdukjen e Remxi Hoxhës dhe vrasjen e Ali Ukajt, deklaroi se ka mbetur vetëm drejtësia të zbardhë ngjarjen.


Thaçi theksoi se autorët e zhdukjes së biznesmenit të njohur në fjalë janë në Tiranë.

“Zhdukja e Remzi Hoxhës dhe vrasja e Ali Ukajt janë ngjarje të rënda. Vetëm drejtësia ka mbetur të zbardhë ngjarjen.

Autorët se kush janë dihen publikisht. Autorët janë në Tiranë”, deklaroi Thaçi.