AKTUALITET

AKTUALITET / Nga REDAKSIA - 1:05 pm

Në Shqipëri vetëm 2 milionë votues

Pak ditë më parë Ministria e Brendshme prezantoi listën e qytetarëve shqiptarë me të drejtë vote për zgjedhjet e 30 qershorit 345 milionë shqiptarë e janë me moshë madhore mbi 18 vjeç,... Më shumë

AKTUALITET / Nga Redaksia - 12:13 pm

Zbulohet naftë në Shpirag

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku njoftoi sot në një konferencë të përbashkët për shtyp me drejtorin e Shell, se është zbuluar naftë në zonën e Shpiragut... Më shumë