GULIVER

GULIVER / Nga albi - 4:32 pm

Sokol Balla: Traktati (im) i Varshavës

Për shumë arsye, vizita ime e tretë në Poloni në 15 vjet, mund të dukej e çuditshme Motivet kanë qënë të ndryshme Në janar 2008 mes një ftohti polar, me 6 orë me tren nga Berlini për... Më shumë

AKTUALITET / Nga albi - 12:14 pm

Zot ruaj Mbretëreshën dhe Shqipërinë!

Nga Sokol Balla Në tetë mars të vitit 1989, në shkallët e RTSH, vetëm 20 metra larg rreshtit të parë të policëve, që kishin blinduar Qemal Stafën para ndeshjes me Anglinë, kisha një... Më shumë