BOTA

BOTA / Nga albi - 11:07 am

Drejtori i CIA takim sekret me Zelensky

Lufta në Ukrainë vazhdon të jetë një nga problemet kryesore në tryezën e agjencive të inteligjencës amerikane Drejtori i CIA-s, William Burns, u takua në fshehtësi në Kiev në fund të... Më shumë

BOTA / Nga albi - 10:51 am

Pse Kroacia nuk aplikon vinjetat?

Hyrja në Shengen nuk i ka hequr menjëherë në tërësi radhët në kufijtë kroatë Tani po krijohen radhë të gjata jo në kufi por përpara kabinave të pagesës për kalim në autostrada... Më shumë

BOTA / Nga albi - 10:59 am

Çupi: Ku ndalon Amerika?

Nga Frrok Çupi Dilema ‘Lëviz Amerika, apo po largohet anija jonë’, duket se po krijon shtrat te shumëkush “Kush udhëton me anije mbi ujë/ Sheh tokën që shket, jo anijen e tij”,... Më shumë

BOTA / Nga albi - 2:29 pm

Kina i dorëzohet virusit

Rihapja e vendit shënon daljen zyrtare nga emergjenca e pandemisë, por braktisja e politikave zero covid do të ketë një kosto njerëzore dhe ekonomike shumë të lartë, të cilësdo jetë e... Më shumë