#NËRADAR

#NËRADAR / Nga albi - 12:49 pm

Kosova e ndarë në Tiranë

Tre krerët më të lartë të Kosovës ishin dje në Tiranë, por më të ndarë se kurrë Thaçi, Haradinaj dhe Limaj zgjodhën të njejtën ditë për të qenë të pranishëm në kryeqytetin... Më shumë