Meta kritika qeverisë: Ndërtimet pa kriter po shkatërrojnë tokën

Në ditën botërore të Tokës, presidenti Ilir Meta vjen me një mesazh sensibilizues për të gjithë, për të mbrojtur tokën dhe mjedisin, ndërsa ka bërë edhe kritika drejtuar qeverisë, duke thënë se ndërtimet pa kriter po shkatërrojnë kurorat e gjelbra. Ai gjithashtu shkruan se fushatat mediatike për mjedisin nuk janë gjë tjetër veçse propagandë që nuk ndryshon asgjë.

“Për një të ardhme më të shëndetshme të fëmijëve tanë, është detyra jonë ta mbrojmë tokën, shtëpinë tonë të përbashkët, duke treguar një kujdes e vëmendje më të shtuar për mjedisin dhe ekosistemin, ruajtjen e biodiversitetit të pasur dhe pyjeve të bukura të Shqipërisë.

Mbrojtja e tokës dhe e mjedisit, nuk duhet trajtuar si propagandë mediatike! Të gjithë jemi dëshmitarë se si kurorat e gjelbërta, që duhet të ishin mushkëria e pacënueshme e qyteteve tona, fatkeqësisht janë dëmtuar nga ndërtimet pa kritere, një regres që duhet të marrë fund! Ta bëjmë tokën një vend më të mirë për të jetuar!  Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Tokës!”, shkruan Meta.

Për një të ardhme më të shëndetshme të fëmijëve tanë, është detyra jonë ta mbrojmë tokën, shtëpinë tonë të përbashkët,…

Publiée par Ilir Meta sur Lundi 22 avril 2019
Skip to toolbar