Arrestimi i terroristit shqiptar, reagon ministri italian

Policia e Elbasanit ka arrestuar ditën e sotme një 28-vjeçar, i cili kërkohet nga Italia për përfshirje në organizata terroriste. Pas arrestimit të tij, ka reaguar edhe ministri i Brendshëm i Italisë, Mateo Salvini.

Salvini përshëndeti aksionin e policisë shqiptare duke shtuar se nuk do të bëhej asnjë lëshim ndaj krimineleve që sjellin luftë.

“Bledar Ibrahimi 28 vjeç u arrestua në Shqipëri, pasi kërkohej për terrorizëm ndërkombëtar.
Në shtëpinë e tij në Milano janë gjetur pajisje kompjuterike, gjurmë të kontakteve me fundamentalistët islamikë dhe dokumente e video që lavdëronin xhihadin islamik.
Hetuesit dhe policia jonë ka bërë një punë të shkëlqyer. Gjithashtu falënderoj policinë e Tiranës për punën mjaft të mirë.
Asnjë lëshim ndaj kriminelëve dhe fanatikëve të cilët na sjellin luftë në shtëpinë tonë.” –shkruan Salvini në Facebook.

Arrestato in Albania Bledar Ibrahimi, 28 anni, ricercato per associazione con finalità di terrorismo anche…

Publiée par Matteo Salvini sur Mardi 23 avril 2019
Skip to toolbar