Imami kërkon lirinë, ankimon vendimin e gjykatës

Një nga të arrestuarit për grabitjen në Rinas, ka ankimuar masën e sigurisë “arrest me burg”. Kjo masë ishte caktuar më herët nga Gjykata e Krimeve të Rënda, por duket se i arrestuari Oltion Veseli nuk e pranon duke thënë se arrestimi i tij është bërë në mungesë të provave dhe fakteve.

Veseli dyshohet se është grabitësi i veshur si komando në pistën e Rinasit që ndodhet pranë Admir Murataj, i cili mbeti i vrarë gjatë shkëmbimit të zjarrit me policinë.

Veseli ishte vetëshpallur imam i xhamisë në Krujë, ndërsa në 2005 është arrestuar nga trupat amerikane për terrorizëm gjatë luftimit të tij përkrah talebanëve në Afganistan.

Skip to toolbar