Afera ‘Partizani’, Berisha nuk paraqitet për herë të katërt në SPAK, pritet t’i hapet rrugë arrestimit

AKTUALITET


Sali Berisha nuk paraqitet për të 4-ën herë në dyert e SPAK për të firmosur në zbatim të vendimit të gjykatës së posaçme.

Sipas gjykatës ish-krryeministri Berisha duhet të paraqitet të hënën e parë edhe të 3 të çdo muaj në SPAK, para OPGJ. Berisha akuzohet për korrupsion pasive për çështjen e ish-klubit sportiv Partizani.


Ndaj Berishës është caktuar masa e sigurimit “detyrim paraqitje” dhe “ndalim për të dalë jashtë vendit”
Skip to toolbar