Ballo vjeneze në Tiranë, shiko si u veshën VIP-at shqiptarë

Më të fundit


Është zhvilluar mbrëmjen e djeshme në Tiranë edicioni i dytë i Ballos Vjeneze. Të pranishëm në këtë mbrëmje gala ishin personalitete të artit, skenës, por edhe të politikës dhe biznesit.

Sigurisht që VIP-at shqiptarë i ishin përshtatur më së miri edhe mbrëmjes duke respektuar një stil klasik të veshuri, me fustane balloje për femrat dhe me kostume për meshkujt. Për më tepër shikoni disa nga fotot e të pranishmëve në këtë mbrëmje.

Skip to toolbar