#NËRADAR

#NËRADAR / Nga REDAKSIA - 9:36 pm

Islami: Harroni SHBA, Gjermania e para

Deklaratat e bëra nga Arben Imami një muaj më parë në Real Story se “Basha nuk ka mbështetjen e SHBA dhe të Departamentit Amerikan të Shtetit”, e ka përforcuar një tjetër anëtar dhe... Më shumë