TEKNOLOGJI

Kryefaqe / Nga albi - 10:19 am

Elon Musk shpik robotin humanoid

Tesla dhe Elon Musk hyjnë në historinë e robotikëve me humanoidin e parë artificial, të quajtur “Tesla Bot” Është një plan për robot metalik, që do të jetë në gjendje të... Më shumë