#DosjaRemziHoxha #ArdianHoxha: Nuk kam patur dhe nuk kam ne plan te sulmoj politikisht Sali Berishen. Prokurorja Elizabeta Imeraj qe erdhi pas vdekjes se Xhavit Hanes kishte njohje dhe lidhje me Sali Berishen.

BREAKING