EMRI/ Zgjidhet kryetarja e Gjykatës Kushtetuese

AKTUALITET


Olta Zaçaj është zgjedhur me 5 vota kryetarja e re e Gjykatës Kushtetues. Zaçaj mundi të siguronte votat e nevojshme gjatë Mbledhjes së gjyqtarëve këtë të hënë.

Zgjedhja e saj ndodhi në raundin e tretë, pas dështimit të dy raundeve të para më 15 dhe 17 shkurt.


Në garë për postin e kryetares së Gjykatës Kushtetuese ishin dhe gjyqtaret Fiona Papajorgji dhe Marjana Semini.
Skip to toolbar