Jahti më luksoz në botë del në shitje

Më të fundit


“Adastra”,  jahti futuristik që duhet sikur ka dalë nga filmat e Agjentit 007, ka dalë në shitje me një vlerë prej 15 milionë dollarë.

Jahti, një ndër më të bukurit dhe luksozet në botë, ka fituar disa çmimesh në lidhje me dizajnin e tij.


“Adastra” ka një të veçantë nga jahtet tradicional, mund të kontrollohet me një iPad. Ai përbëhet nga pesë dhoma gjumi, katër tualete dhe një bar të hapur. Gjithashtu është miqësor me ambientin pasi  20 % e tij zhytet në ujë dhe ai konsumon 14 %  të sasisë së karburantit që përdoret nga një jaht tradicional.
Skip to toolbar