Kaosi në seancë/ Flamur Noka përjashtohet 30 ditë, e pësojnë edhe Nallbati e Korreshi

AKTUALITET


Sekretariati i Etikes pasi shqyrtoi kërkesën e Grupit Parlamentar të PS, vendosi përjashtimin e deputetit Flamur Noka me 30 ditë, përjashtimin me 20 ditë të deputetit Bledjon Nallbati dhe përjashtimin me 5 ditë të deputetit Saimir Korreshi.

Skip to toolbar