Këngëtarja shqiptare që vlen miliona euro


Rita Ora mund të jetë vërtetë shumë e re, vetëm 27 vjeç, por ama vlen miliona euro, falë muzikës së saj.

Së fundmi Rita është listuar mes njerëzve më të pasur dhe emri i saj përmendet në “The Sunday Times Rich List”.


Sipas të dhënave, pasuria e Rita Orës kap shifrën e 18 milionë eurove, pasuri e fituar nga albumet e saj si dhe kontratat fitimprurëse me firmat e njohura të veshjeve.
Skip to toolbar