“KESH shet 4 herë më lirë se bursa?”, Rama: Orkestër ligësie për të helmuar popullin

AKTUALITET


Qeveria ka mohuar se KESH ka shitur energji elektrike më lirë sesa çmimi në bursë.

Përgjigja ka ardhur nga vetë kryeministri Edi Rama i cili thekson se kjo është thjesht një gënjeshtër që po përdoret nga opozita dhe disa media për të nxitur urrejtjen ndaj qeverisë.


Në Twitter, Rama shkruan:

Gënjehet pa të keq fare, sikur këndohet, bjeri t’i biem, një orkestër e tërë e injorancës dhe ligësisë, kanal më kanal portal më portal, shifra futja kot, fjalë rromapërtoma për të helmuar popullin e nxitur urrejtjen ndaj qeverisë! Deri në pikën që s’ka më asnjë logjikë…Si kjo:
Skip to toolbar